SeBvL.Ro

Octombrie 21 2019 16:15:12
Navigare
Cele mai noi articole
» Self-employed sau Co...
» Este usor sa obtii c...
» Modificarea Tax Codu...
» Licența TV in UK
» Declarația Fiscală...
Cod QR

Ierarhie articole
Index articole » Romania in uk » Numărul UTR
Numărul UTR

O mare parte dintre subcontractorii (subcontractors) care dețin statutul de persoană fizică autorizată activează în domeniul construcțiilor. Odată înregistrați în calitate de persoană fizică autorizată sau self-employed, vi se atribuie un număr de referință unic cunoscut sub denumirea de UTR (Unique Tax Reference). Dacă deja v-ați înregistrat în calitate de persoană fizică autorizată și ați obținut numărul UTR trebuie imediat să-l prezentați contractorului înainte ca acesta să efectueze plata pentru serviciile prestate de dvs. Astfel, din venitul dvs vor fi reținute 20% de taxe și nu 30% (situație în care dvs nu dispuneți sau nu prezentați angajatorului numărul dvs UTR).


Există 2 moduri de înregistrare în calitate de persoană fizică autorizată și, respectiv, obținerea numărului UTR:  • Dacă dvs dispuneți de Numărul Asigurării Naționale de stat (National Insurance Number), înregistrarea poate fi efectuată prin telefon sau prin poștă;

  • Dacă nu dispuneți de Numărul Asigurării Naționale de Stat, trebuie sa vă prezentați la interviul organizat de Inspectoratul Fiscal, confirmând astfel identitatea dvs.


Noi vă putem ajuta să vă înregistrați în calitate de persoană fizică autorizată dar și să treceți interviul cu Inspectoratul Fiscal, organizat pentru obținerea Numărului Asigurării Naționale (NIN).


DOCUMENTE NECESARE:  • Pașaport;

  • Numărul Asigurării Naționale de Stat;

  • Adresa;

  • Numărul de telefon;

  • Adresa de e-mail;

  • Data începerii activității de self-employed;

  • Denumirea companiei în care lucrați;


După înregistrarea în calitatea de persoană fizică autorizată, dvs, în calitate de contribuabil, trebuie să prezentați în fiecare an, Inspectoratului Fiscal, raport cu privire la veniturile înregistrate în cadrul activității desfășurate. Chiar și în cazurile în care activitatea desfășurată este întreruptă o perioadă nedeterminată, dar dvs dețineți în continuare statutul de persoană fizică autorizată, trebuie să prezentați declarația pe venit în termen, întru prevenirea penalităților.


Termenul limită de prezentare a declarațiilor pe venit pentru fiecare an fiscal este 31 ianuarie a următorului an. Dacă dvs sunteți înregistrați în calitate de persoană fizică autorizată dar nu intenționați să activați în continuare, trebuie neapărat să informați Inspectoratul Fiscal despre faptul că activitatea dvs de persoană fizică autorizată a fost încheiată.


Share This Article
Social Sharing: Facebook Google Favourites
URL:
BBcode:
HTML:
Facebook Like:


Comentarii
#91 | plus size lace wedding dresses cheap la iunie 15 2019 07:19:26
<a href="http://www.sterneanswers.com/keepsake-adore-you-hot-pink-floral-print-dress-dressh">keepsake adore you hot pink floral print dress</a> <a href="http://www.agrilover.com/what-accessories-to-wear-with-a-floral-dress-dressh">what accessories to wear with a floral dress</a> <a href="http://www.alikexue.com/lipsy-pink-floral-dress-dressh">lipsy pink floral dress</a> <a href="http://www.bassgoesgreen.com/floral-dress-shirt-for-boy-dressh">floral dress shirt for boy</a> <a href="http://www.enjoysanta.com/floral-maxi-dress-for-wedding-dressh">floral maxi dress for wedding</a> <a href="http://www.njdevsblog.com/vintage-blue-floral-dresses-dressh">vintage blue floral dresses</a>
plus size lace wedding dresses cheap
<a href="http://www.alanlgrimmdds.com/plus-size-lace-wedding-dresses-cheap-dressh" title="plus size lace wedding dresses cheap">plus size lace wedding dresses cheap</a>
Postează un comentariu
Nume:

Cod de validare:
Cod de validare


Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Curs Valutar
Horoscop
Meteo
15,251,007 vizite unice