SeBvL.Ro

Noiembrie 12 2019 03:54:14
Navigare
Cele mai noi articole
» Self-employed sau Co...
» Este usor sa obtii c...
» Modificarea Tax Codu...
» Licența TV in UK
» Declarația Fiscală...
Cod QR

Ierarhie articole
Index articole » Romania in uk
Articole: Romania in uk
Alocația de creștere a copilului (Child Benefit)

Majoritatea familiilor din Marea Britanie au acces la Alocația de Creștere a Copilului (Child Benefit), a cărei valoare nu depinde de nivelul veniturilor și economiilor personale și nu este impozabilă. Eurofirma LTD vă ajută în formularea și transmiterea cererii pentru acest ajutor financiar.


Pentru mai multe detalii click: Alocația de creștere a copilului (Child Benefit)


Alocația de Maternitate ( Maternity Allowance)

Alocația de Maternitate (Maternity Allowance) este o plată socială destinată femeilor la nașterea copilului. Alocația se acordă timp de 39 de săptămâni. Valoarea alocației reprezintă 90% din venitul mediu salarial brut primit săptămânal sau coincide cu valoarea nominală standard aplicată pentru acest tip de alocație. Din 6 aprilie 2015, aceasta este echivalentă cu £139.58 pe săptămână. Femeia poate solicita de la stat achitarea acestui ajutor financiar în următoarele condiții:


Pentru mai multe detalii click:  Alocația de Maternitate ( Maternity Allowance)
Alocația Unică la Nașterea Copilului (Sure Start Maternity Grant)

Alocația Unică la Nașterea Copilului (Sure Start Maternity Grant) este destinată femeilor care dispun de un venit mic, la nașterea primului lor copil. Această alocație este plătită din Fondul Social sub forma unei plăți unice, nerambursabile. Mărimea acestei alocații este de 500 lire sterline.


Pentru mai multe detalii click: Alocația Unică la Nașterea Copilului (Sure Start Maternity Grant)


Alocație pentru Îngrijitorii de Persoanele cu Dizabilități (Carer's Allowance)

Alocația pentru Îngrijitorii de Persoanele cu Dizabilități (Carer's Allowance) este un ajutor financiar care are drept scop sprijinul persoanelor care îngrijesc de o altă persoană cu dizabilități. În acest caz, persoana cu dizabilități trebuie să primească unul dintre următoarele beneficii:


Pentru mai multe detalii click: Alocație pentru Îngrijitorii de Persoanele cu Dizabilități (Carer's Allowance)


Îndemnizația pentru chirie și taxele municipale (Housing and Council Tax Benefit)

Îndemnizația pentru chirie și taxele municipale (Housing and Council Tax Benefit) este un beneficiu achitat de organele municipale locale (councils) persoanelor cu venituri mici, care achită chirie pentru locuință.


Pentru mai multe detalii click: Îndemnizația pentru chirie și taxele municipale (Housing and Council Tax Benefit)


Compensații financiare pentru persoanele cu venit mic (Income Support)

Este un suport financiar pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 16 și 60 ani, care locuiesc în Marea Britanie, nu lucrează sau lucrează cel mult 16 ore pe săptămână și au venit mic.


Pentru mai multe detalii click: Compensații financiare pentru persoanele cu venit mic (Income Support)


Credite fiscale (Child and Working Tax Credit)

De Credite Fiscale pot beneficia persoanele care lucrează și persoanele care au unul sau mai mulți copii în îngrijire. Astfel, aplicând pentru Credite Fiscale, puteți beneficia de două tipuri de facilități fiscale: Credite Fiscale pentru copii (Child Tax Credit) și Credite Fiscale pentru persoanele care lucrează dar au venit mic (Working Tax Credit). Creditul Fiscal poate fi alocat retroactiv, pe o perioadă de până la 3 luni. Este important să verificați cât mai curând dacă sunteți eligibil pentru acest tip de beneficiu social pentru ca să nu pierdeți aceste sume de bani care vi se cuvin.


Pentru mai multe detalii click: Credite fiscale (Child and Working Tax Credit)


Este usor sa obtii cetatenia britanica?

Dintr-un motiv sau altul, unii dintre noi inca se gandesc la posibilitatea de a obtine cetateania Marii Britanii (UK). O parte dintre romani ar dorii ca copiii lor nascuti aici sa faca parte din cetatenii Marii Britanie. Avocatul James Lazar intr-o serie de articole va dezvalui probleme legate de obtinerea cetateniei in UK. 


Pentru mai multe detalii click: Este usor sa obtii cetatenia britanica? 


Numărul Asigurării Naționale de Stat

Numărul Asigurării Naționale de Stat (National Insurance number) este un cod personal utilizat pentru:  • Atribuirea contribuțiilor pentru asigurările de stat, dar și a altor plăți efectuate, fiecărui  individ în parte.

  • Asigurarea alocațiilor sociale pentru persoanele care sunt în căutare de lucru sau abia și-au început activitatea de lucru.


Pentru mai multe detalii click: Numărul Asigurării Naționale de Stat <--PAGEBREAK-->


<--PAGEBREAK-->


Numărul UTR

O mare parte dintre subcontractorii (subcontractors) care dețin statutul de persoană fizică autorizată activează în domeniul construcțiilor. Odată înregistrați în calitate de persoană fizică autorizată sau self-employed, vi se atribuie un număr de referință unic cunoscut sub denumirea de UTR (Unique Tax Reference). Dacă deja v-ați înregistrat în calitate de persoană fizică autorizată și ați obținut numărul UTR trebuie imediat să-l prezentați contractorului înainte ca acesta să efectueze plata pentru serviciile prestate de dvs. Astfel, din venitul dvs vor fi reținute 20% de taxe și nu 30% (situație în care dvs nu dispuneți sau nu prezentați angajatorului numărul dvs UTR).


Pentru mai multe detalii click: Numărul UTR


Pensia de Stat (State Pension)

Pensia de stat poate fi obținută de persoanele care întrunesc toate condițiile de eligibilitate și care au atins vârsta de pensionare. Pensia se alocă în funcție de contribuțiile personale la Fondul Social (National Insurance) iar mărimea este determinată de mai multe condiții.


 Pentru mai multe detalii click:  Pensia de Stat (State Pension)

Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Curs Valutar
Horoscop
Meteo
15,541,866 vizite unice