SeBvL.Ro

Noiembrie 12 2019 16:15:33
Navigare
Cele mai noi articole
» Self-employed sau Co...
» Este usor sa obtii c...
» Modificarea Tax Codu...
» Licența TV in UK
» Declarația Fiscală...
Cod QR

Ierarhie articole
Index articole » Impozite UK ( Anglia )
Articole: Impozite UK ( Anglia )
Declarația Fiscală (Tax Return)

Declarația fiscală în Marea Britanie este o condiție obligatorie pentru fiecare persoană înregistrată la Inspectoratul Fiscal (HMRC). În Marea Britanie anul fiscal se încheie la data de 5 aprilie. După această dată declarația fiscală trebuie să fie întocmită și prezentată de fiecare persoană fizică autorizată (self-employed), persoanele angajate în activități de parteneriat, directorii de companii, reprezentanți ai religiilor, arendașii, persoanele care dețin și alte venituri decât cele salariale, persoanele care dispun de alte venituri impozabile donații, moștenire, dar și persoanele care beneficiază de venituri impozabile care provin de peste hotarele Marii Britanii.


Pentru mai multe detalii click: Declarația Fiscală (Tax Return)


Modificarea Tax Codului (Tax code change)

Tax Codul este un instrument utilizat de angajator în scopul stabilirii cuantumului impozitelor deduse din plățile salariale ale angajaților. În cazul în care angajatorul nu utilizează Tax Codul aferent situație dvs salariale, sunteți pus în situația de a fi taxat incorect.


Pentru mai multe detalii click: Modificarea Tax Codului (Tax code change)
Returnarea impozitelor (Tax Refund)

Dacă în timpul anului fiscal ați lucrat la mai multe joburi sau nu ați lucrat anul fiscal integral, este mare probabilitatea că impozitele achitate de către dvs au fost suprataxate. Eurofirma poate identifica soluțiile necesare adaptabile fiecărei persoane care s-a confruntat cu problema returnării taxelor în Marea Britanie


Pentru mai multe detalii click:  Returnarea impozitelor (Tax Refund)

Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Curs Valutar
Horoscop
Meteo
15,549,712 vizite unice